Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciƫle doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 19 juni 2017

Gevulde avocado met rivierkreeftjes

... lekker als voorgerechtje of lunch!
Nodig:
1 mooie rijpe avocado
150 g rivierkreeftjes
1/2 rode paprika
1/2 zoete ajuin
1 lente-ui
1 limoen
enkele takjes koreander
enkele takjes peterselie
cayennepeper
peper & zout

Aan de slag!
Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees eruit en plet grof met een vork. Houd de schil bij.
Snijd alle groentjes in fijne blokjes en doe alles in een kom.
Snijd de avocado’s doormidden en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees eruit en plet grof met een vork, voeg de versnipperde koreander, peterselie en cayennepeper bij en besprenkel met het sap van de limoen. Meng alles goed door.
Schep dan de rivierkreeftjes onder de salade en vul de avocadoschillen met de salade.
Werk af met een koreanderblaadje en een draai van de pepermolen.
Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Tip!
Ook lekker op een blaadje sla als hapje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.