Lavendel heeft een kalmerende werking,
is opbeurend en brengt de geest weer in balans.
Nodig voor 18 koekjes:
180 g speltbloem120 g goede boter
100 g kokosbloesemsuiker
1 ei
1 el gedroogde lavendelbloemen
1 citroen, schil geraspt (bio)
Aan de slag!
Verwarm de oven voor op 150 °C
Meng het ei met de suiker, de en citroenrasp.
Kruimel er de bloem door en voeg de lavendel toe.
Maak er een deegbal van en laat deze even koel rusten.
Om het uitrollen makkelijker te maken, kun je een grote snijplank met bakpapier bedekken,
het deeg erop leggen met wat bloem bestuiven en er nog een laag bakpapier overleggen.
Rol het deeg uit tussen het papier tot 5mm dikte en snijd er met een koekjesvorm koekjes uit.
Bak ze 12-15 min in de voorverwarmde oven.
Lekker!!
Koken en Kitch op facebook
Reacties
Een reactie posten