Cocosrotsjes

 ... op een bedje van chocolade!

Nodig:
200 g kokos
50 g agavesiroop of honing
100 rietsuiker
60 g speltbloem
2 eiwitten
1 snuifje zout
donkere chocolade

Aan de slag;
Klop het eiwit stijf met de suiker.
Voeg er de bloem aan toe en ook de honing, mix zachtjes.
Voeg de kokos toe en spatel deze erdoor.
Maak hoopjes op de bakplaat die bedekt is met bakpapier of siliconenvel.
Zet in de voorverwarmde oven gedurende 12 min op 180°C. Houd de oven goed in het oog!!!
Laat de rotsjes afkoelen op een rooster.
Ondertussen smelt je de chocolade au bain marie, laat deze even afkoelen
en dompel het bodempje van de rotsjes even in de chocolade.
Zet op een blad bakpapier om de chocolade te laten harden.
Lekker en zeker geen zonde!! ;-)

Koken en Kitch op facebook

Reacties