Nodig voor 1 persoon:
150 g kabeljauwfilet
1 el bloem
olijfolie en een steek boter
peper & zout
250 g champignons
1 kleine ui
1 klein teentje look
1 el gehakte peterselie
olijfolie en een steek boter
peper & zout
200 g krielpatatjes
1 kleine ui
1 kleine teen look
olijfolie
peper & zout
1 el gehakte rozemarijn en tijm
kruiden patatas bravas of naar smaak
Aan de slag!
Stoom de aardappeltjes beetgaar. Verhit de olijfolie, bak hierin de gehakte ui met geperste look glazig, even kruiden met zout. Voeg de beetgare aardappeltjes bij en bak even verder, voeg de kruiden: peper& zout, rozemarijnmengeling en patatas bravas kruiden toe en bak tot de patatjes gaar zijn.
Ondertussen bak je zowel de kabeljauw als de champignons in een aparte pan.
Snijd de champignons in schijfjes en hak de ui samen met de look en de peterselie fijn. Verhit de vetstoffen en voeg alles gelijk in de pan, schud regelmatig op en kruid met peper&zout.
De Kabeljauw dep je droog, kruid aan beide kanten droog en kruid ook met peper &zout.
Bebloem de visfilet. verwarm de verstoffen en bak de visfilet rustig gaar, je kan eventueel bijkruiden met een kruid naar smaak.
Serveer mooi op het bord en garneer naar believen, smakelijk!
Koken en Kitch op facebook
Reacties
Een reactie posten