Pannenkoekjes met Griekse yoghurt






Nodig voor 8 pannenkoekjes:
250 ml Griekse yoghurt
1 ei
50 g zelfrijzende bloem
1 tl bakpoeder
1 snuifje zout
1 vanillestokje
serveren met fruit: yoghurt, bessen, aardbeien, honing, ahornsiroop, kaneel, vanille-ijs, fruit, ...

Aan de slag:
Meng in een kom de Griekse yoghurt met het ei. Voeg dan de bloem, bakpoeder en zout bij.
Meng door elkaar, voeg de uitgeschraapte vanille toe en meng goed door tot een mooi beslag.
Doe een klein beetje boter in een pan.
Bak dan de kleine pannenkoekjes gaar en goudbruin in ca 5 min.
Serveer de pannenkoekjes met toebehoren naar smaak.
Let op: door de Griekse yoghurt worden de pannenkoekjes lekker zacht (en fris van smaak).
Je pannenkoekje is dus na ca 5 minuten gaar.

Koken en Kitch



Reacties