Ingrediënten (4 personen)
16 witte asperges
4 plakjes parmaham
zout & peper
250 g aardbeien
200 g zachte geitenkaas
75 g gemengde fijne bladsla
2 lente-uitjes
basilicumblaadjes
Voor de dressing:
4 el olijfolie
1 el citroensap
1 el balsamicoazijn
Bereiding:
Snijd het harde uiteinde van de asperges, schil ze met een dunschiller en kook ze beetgaar in gezouten water. Giet ze af en spoel ze af met koud water. Laat goed uitlekken en snijd ze doormidden. Maak de aardbeien schoon en halveer ze. Kruid met een beetje peper. Verdeel de geitenkaas in grove kruimels en versnijd de ham. Meng de olijfolie, het citroensap en de balsamicoazijn voor de dressing. Verdeel de sla over vier borden en schik alle ingrediënten erbovenop. Besprenkel met de dressing en garneer eventueel met enkele basilicumblaadjes.
Smakelijk!
Koken en Kitch
Reacties
Een reactie posten