Glaasje tiramisu met Valentijn




Ingrediënten:
± 12 lange vingers
2 kopjes espresso
250 g mascarpone
200 g crème fraîche
2 el poedersuiker
3 el marsala
cacaopoeder
Suikerhartjes om te garneren
6 cocktailglazen

Bereiding:
Schenk de espresso met 1 eetlepel marsala in een schaaltje.
Breek de lange vingers doormidden en wentel ze snel door de espresso.
Zet in elk cocktailglas 4 halve lange vingers tegen de rand.
Roer in een ruime kom de mascarpone, crème fraîche, poedersuiker en 1 tot 2 el marsala door elkaar tot een gladde mousse. Verdeel de mousse over de 6 glaasjes en zet ze minimaal een uur tot maximaal een nacht in de koelkast. Wil je een patroon in de mousse, laat hem dan eerst apart in de koelkast opstijven. Doe de mousse dan in een spuitzak en spuit de glaasjes vol.
Bestrooi de tiramisu vlak voor serveren met cacaopoeder en suikerhartjes.

Geniet ervan!

Bron: Keuken Liefde

Koken en Kitch


Reacties